Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Eteisaula

Hei Vieras! Olet juuri saapunut Harry Potter - aiheiselle nettisivustolle eli Potterfanit-sivulle. Potterfanit on aloittanut toimintansa jo vuonna 2006, joten täysiä vuosia on siis takana jo kunnioitettavat seitsemän, joiden aikana on ehtinyt tapahtua paljon niin sivuilla kuin HP-maailmassakin. Voit lukea lisää sivustosta Tietoa sivuista - osiossa.

Vaikka kaikki Potter-kirjat ja -elokuvat ovat ilmestyneet, sivusto ei ole lakannut toimimasta (paitsi pieneksi hetkeksi, mutta se onkin kokonaan toinen tarina), sillä sivusto tahtoo ylläpitää yhteistä rakkauttamme tuohon sarjaan, jonka J. K. Rowling loi. Ja sitä paitsi, eivät uudet jutut Pottereihin liittyen ole vielä loppuneet, sillä seuraamme tarkoin silmin muiden HP-fanien tavoin Pottermorea, jonne on hiljattain saapunut kolmannen kirjan (Azkabanin vanki) 7 ensimmäistä lukua pelattavaksi.

Sivusto sai pienen tauon aikana uuden ulkoasun ja muutenkin sivustolle lisättiin kaikkea uutta. Mikäli eksyt tutkimusmatkallasi, älä epäröi turvautua Kelmien kartan apuun, sillä se tietää suurimman osan tämän sivuston sisällöstä.

Jos tahdot jakaa kanssamme risuja tai ruusuja, kehitysehdotuksia tai linkinvaihtopyyntöjä, kostuta sulkakynäsi musteeseen ja vieraile vieraskirjassamme.

Auringon säteistä nauttien ja suklaasammakoita mutustaen, teidät toivottaa tervetulleiksi
Potterfanien pääylläpitäjätär,
Hanna.

              Varavieraskirja

Vinkki! Klikkailemalla sivustolla esiintyviä kuvia pääset tutustumaan mitä ihmeellisimpiin asioihin!©2019 Potterfanit - suntuubi.com

© Potterfanit 2006-2011