Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pottermore

Joko sinä olet liittynyt muiden Harry Potter - fanien tavoin Pottermoreen? Jos et ole, liity ihmeessä!

Hox! Jos et ole vielä liittynyt Pottermoreen ja et tahdo spoilaantua etukäteen, älä silloin lue tämän sivun tekstiä, sillä se spoilaa Pottermorea!

Mikä on Pottermore?
Pottermore on Harry Potter -aiheinen, Sonyn sponsoroima verkkosivusto, jonka julkaisi J. K. Rowling ja sen kehittäjänä toimi TH_NK. Sivusto avattiin rajoitetusti miljoonalle betakäyttäjälle heinäkuussa 2011. Alun perin Pottermoren ilmoitettiin avautuvan kokonaisuudessaan jo saman vuoden lokakuussa, mutta valtavan suosion takia avaus siirtyi huhtikuuhun 2012.

Sivuston kautta voi myös ostaa Harry Potter -kirjoja sähköisinä ja äänikirjoina.

Missä?
Täällä.

Mitä siellä tehdään / voi tehdä?
Sivustolla voit kokea uudelleen hetket Potter-kirjojen kanssa kappale kappaleelta. Sinun tehtäväsi on siis seikkailla Potter-kirjojen miljöössä ja kerätä erilaisia esineitä, taikajuomiin tarvittavia aineksia sekä kultaisia kaljuunoita, joilla voit ostaa asioita Viistokujalta. Yhdessä kappaleessa pääset mm. Viistokujalle ostoksille sekä myöhemmin sinut lajitellaan yhteen neljästä Tylypahkan tuvasta testin avulla. Lajittelun jälkeen saat tupapisteitä jokaisesta esineestä, jonka voit löytää vain kerran (ei siis koske taikajuoma-aineksia!)

Tupaan liittymisen jälkeen voit haastaa muita käyttäjiä kaksintaistelussa ja ansaita samalla omalle tuvallesi pisteitä! Voit myös ostaa Viistokujalta sekä löytää kirjan kappaleista taikajuoma-aineksia, joista voit valmistaa erilaisia taikajuomia. Kannattaa kuitenkin olla varovainen taikajuomia keittäessäsi, sillä jos haudutat lientäsi liian pitkään, voi olla, että joudut ostamaan Viistokujalta uuden noidankattilan...

Tällä hetkellä kirjoista auki on vasta kaksi ensimmäistä, Harry Potter ja Viisasten kivi sekä Harry Potter ja Salaisuuksien kammio sekä 7 ensimmäistä lukua Harry Potter ja Azkabanin vangesta.

Voiko jostakin lukea sivuston päivityksistä yms. muusta?
Kyllä voi. Pottermore Insider-blogi on perustettu juuri sitä varten. Blogista löytyy myös Pottermoren käyttäjien piirtämiä kuvia.

Miten voin lisätä sivustolle piirtämiäni kuvia?
Menet piirtämäsi asian sivulle, esimerkiksi jos olet piirtänyt kuvan, joka liittyy Likusteritie 4:seen, etsit informaatiosivun siihen liittyen. Seuraavaksi selaat sivun ihan alas ja siellä pitäisi näkyä nappi, jossa lukee Add a drawing (jos olet valinnut kieleksesi englannin) ja painat siitä. Napin alapuolelle avautuu kaksi nappia, upload ja cancel, ja kun painat upload-nappia, voit ladata kuvan koneeltasi.

Voinko lisätä muita käyttäjiä kavereikseni?
Kyllä voit. Menet osioon Kaverit (friends) ja kirjoitat hakukenttään käyttäjän Pottermore käyttäjätunnuksen ja painat Etsi ystäviä (find friends), jos olet kirjoittanut nimimerkin oikein, voit pyytää käyttäjää ystäväksesi. Kun ystäväpyyntö on hyväksytty, voit samaisella sivulla lisätä ystävinä oleville käyttäjille lempinimiä, jotka auttavat heidän tunnistamistaan. Antamasi lempinimet näkyvät vain itsellesi, ei muille!

Jäikö mieltäsi askarruttamaan vielä jokin kysymys? Heitä meitä postipöllöllä, niin pyrimme etsimään vastauksen mahdollisimman pian!

©2019 Potterfanit - suntuubi.com

© Potterfanit 2006-2011