Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tietoa sivuista

Mikä on Potterfanit?
Potterfanit on nettisivusto, epävirallinen fanisivusto, josta löytyy mm. tietoa J. K. Rowlingin kirjoittamasta Harry Potter - kirjasarjasta ja sarjaan pohjautuvista elokuvista sekä peleistä.

Milloin ja minne sivusto on perustettu? Kuka perusti Potterfanit?
Sivusto on perustettu kesäkuun 7. päivä vuonna 2006 noin kymmenen aikoihin aamulla tänne suntuubiin, mutta silloin sivusto toimi eri nimellä (jota kukaan ei valitettavasti enää muista). Potterfanit perusti ylläpitäjätär Hanna.

Mitä täällä voi tehdä?
Voit tutustua Pottermaailman paikkoihin, henkilöihin, lukea esittelyt näyttelijöistä, elokuvista, kirjoista, peleistä sekä muista fanituotteista. Löydät myös Puuhaa-osiosta kasan tekemistä tylsyyden hetkille sekä voit kokeilla tiedätkö kaiken uskomattomimmankin asian Potter-kirjoista ja -elokuvista Tiesitkö, että..? - osiossa.

En löydä paikkaa x, mistä apua?
Juuri tällaisissa tilanteissa kannattaa vilkaista Kelmien Karttaa, sillä sieltä löydät kaikki sivuston osiot kategorioineen ja alakategorioineen.

En tahtoisi spoilaantua etukäteen, mistä voin tietää, sisältääkö teksti spoilauksia?
Löydät yllä olevan kuvan juonipaljastuksia sisältävän tekstin yläpuolelta, jolloin teet itse päätöksen, jatkatko lukemista spoilaantumisvaarasta huolimatta.

Ketkä toimivat ylläpitäjinä tällä hetkellä? Voinko lukea jostakin heistä tarkemmin?
Tällä hetkellä ylläpitäjättärenä toimii vain sivuston perustanut Hanna. Jokaisella ylläpitäjällä on oma esittelysivunsa, jonne he voivat kirjoittaa itsestään mitä tahtovat. Esittelysivuja pääset lukemaan täältä.

Voinko juuri minä päästä mukaan ylläpitotiimiin?
Ehkä voit.

Onko ylläpitäjäksi jotain kriteereitä, jotka tulisi täyttää?
Ylläpitoon liittyminen vaatii innostusta ja päivityksiä. Emme tahdo ylläpitoon henkilöä, joka ajattelee "onpa siistiä olla Potterfanien ylläpitäjä" ja jota ei näe sivuilla ylläpitäjäksi pääsyn jälkeen lainkaan. Ylläpitäjänä sinun ei tietystikään tarvitse viettää kaikkea vapaa-aikaasi sivuilla roikkuen ja päivityksiä tehden, mutta toivoisimme, että voisit vierailla sivuilla muutaman kerran kuukaudessa tai useammin.

Miten voin ilmaista kiinnostukseni ylläpitäjyyteen? Mitä ylläpitäjähakemuksessa pitäisi olla?
Voit kertoa asiasta vieraskirjassa yksityispöllöllä, jolloin sinun täytyy muistaa laittaa sähköpostiosoitteesi mukaan, niin voimme vastata sinulle tai sähköpostiviestillä osoitteeseen potterfanit@gmail.com tai sähköpostiviestillä sivuston perustalle, Hannalle osoitteeseen herkkuoone@hotmail.com. Mikäli lähetät hakemuksesi sähköpostilla, laitathan viestin aiheeksi "Ylläpitäjähakemus Potterfaneihin", jotta hakemuksesi ei huku muun palautteen joukkoon.

Hakemuksessa sinun täytyy kertoa 1.) nimesi sekä ikäsi, 2.) mistä päin Suomea olet, 3.) onko sinulla aiempaa kokemusta nettisivujen ylläpitämisestä (halutessasi voit myös linkittää sivusi), 4.) ketä Potterhahmoa muistutat eniten ja miksi, sekä tietysti myös kertoa  5.) syy(t) siihen, miksi haluat mukaan Potterfanien ylläpitoon, 6.) miksi juuri sinut pitäisi valita ja kuinka paljon aikaa sinulla olisi sivustolle viikossa/kuukaudessa. Voit myös halutessasi kirjoittaa pienimuotoisen esittelyn itsestäsi.

Apua! Kaikki muut näkemäni ylläpitäjät ovat tyttöjä, mutta minä olen poika. Voinko silti hakea ylläpitäjäksi?
Voit toki! Potterfanien historiassa on nähty aiemmin yksi poika ylläpitäjänä, joten sukupuolella ei ole väliä. :)

En halua ylläpitäjäksi, mutta tahtoisin tehdä jotakin muuta sivuston hyväksi. Onnistuuko se?
Onnistuuhan se! Voit halutessasi ryhtyä sivuston kotitontuksi, eli tehtävänäsi olisi toimia uutistenhankkijana sekä mainostajana. Jos et tahdo kotitontuksikaan, voit myös halutessasi olla vain täysin oma itsesi ja lähettää ylläpidolle uutisia, mainostaa sivua sekä pitää elämää vieraskirjassa.

Millä selaimilla sivusto toimii?
Testattu ja toimivaksi on todettu ainakin Internet Explorer, Mozilla Firefox sekä Google Chrome.

Kuka on tehnyt sivuston ulkoasun?
Ulkoasun on tehnyt ylläpitäjä Hanna. 

Jäikö sinua mietittymään vielä jokin kysymys? Kysy ihmeessä vieraskirjassa asiaa, niin vastailemme!

©2019 Potterfanit - suntuubi.com

© Potterfanit 2006-2011