Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Harry Potter fanituotteita

Täältä löydät neuvoja ja niksejä omiin Potter fanituotteisiin.

Suosittelemme käymään kirpputoreilla ja nettihuutokaupoissa, aina sopivan päivän sattuessa niistä voi löytyä vaikka mitä kivaa! :) Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, haluaako maksaa Potter-pelistä, jonka voi saada kaupastakin, yli 20 €... Kirppiksillä myytävä tavara on luonnollisesti toisen vanhaa. Mikään ei kuitenkaan estä sinua tekemällä fanituotteita itse tai ostamalla kauppojen pehmoleluhyllyt tyhjiksi pöllöistä. :)

Ulkomailta löytää fanituotteita usein helpommin kuin Suomesta. Esimerkiksi Lontoon Hamley's lelukaupassa on saatavilla The Noble Collection -tuotteita ja Harrodsilta löytyy ihan Potternurkkaus.

Fanituotteita saa myös ostettua luotettavasti esimerkiksi Warner Brosin sivuilta. Eli täältä. Huomaa kuitenkin, että sivut ovat englanninkieliset ja hinta on ilmoitettu dollareissa!

Floridaan perustetussa Potter-maassa löytyy Potter-tuotteita kaikkien makuun. Valikoimaan kuuluu mm. jokamaunrakeet, taikasauvat sekä velhokaavut. Myös Lontoon Leavesden-studioilla huhutaan myytävän kaikenlaista fanitavaraa. 

Löytöjä / muita tuotteita:

Harry Potter -palapelit

- Viisasten kivi -palapelin kuvassa on kolmipäinen koira Pörrö, ja paloja on kaikkiaan 300. Lisäksi kuvaan on piilotettu sieppi, jonka voi löytää palapelin mukana tulevan muovisen "lätkän" avulla. Palaset ovat sopivan kokoisia, eivät liian pieniä, joita saa suurennuslasin kanssa etsiä.

- 1000 palan Kelmien kartta -palapeli, kokoamisen jälkeen et enää uskalla purkaa sitä, kun kaikki palat ovat niin samanvärisiä.

Palapelejä on ilmestynyt monilla muillakin eri kuvilla.

Harry Potterin luuta

Kirpputorilla käydessäni löytyi eräästä hyllystä Harry Potterin luuta. Se ei ollut mikään itse tehty, vaan siinä oli aivan oikeat logot. Luuta oli mallia Nimbus 2000.

J. K. Rowlingin elämänkerta (Sean Smith)

Suomeksi käännetty Sean Smithin kirjoittama kirja, jonka aiheena on J. K. Rowlingin elämä. Kirja on erittäin kattava tietopakkaus.

1001 frågor om Harry Potters magiska värld

Suomeksi käännettynä 1001 kysymystä Harry Potterin maagisesta maailmasta. Kirjan sain äidiltä alkaessani opiskella ruotsia. Kirjassa on kolmen tasoisia kysymyksiä viidestä ensimmäisestä kirjasta. Helpoimmat kysymykset ovat ihan helppoja todelliselle fanille, mutta homman tekee vaikeaksi se, että kysymykset ovat ruotsiksi. (Hanna)

Omistatko tämän kirjan ja tarvitset apua vaikeimpien Pottertermien kanssa? Kurkkaa, josko täältä löytyisi apua!

Harry Potter -kirjoja alkuperäisillä kansilla

Jossain vaiheessa nämä olivat kirjakaupoista totaalisen loppu, mutta ainakin Akateemisessa kirjakaupassa näitä näkee yhä.

Playing cards in a magic box

Pelikortit taikalaatikossa, suomeksi. Löytyi leffateattereiden kassoilta/erityismyymälöistä Puoliverisen prinssin ensi-illan aikoihin. (Ainakin näitä sai Oulun Finnkinosta.)

Harry Potter -nukke

Vuosia sitten näitä oli myynnissä jopa Suomessa, joten on kannattaa pitää silmät auki kirppareilla!

Harry Potter -avaimenperä

Monenlaisia aiheita, kuten taikajuomapullo tai Vauhkomielen silmä, on saanut Suomesta ainakin leffa-alan erikoisliikkeistä.

Harry Potter -maatuska

Näitä olemme nähneet vain ulkomailla satunnaisissa matkamuistomyymälöissä. Viroon matkustavan kannattaa koluta maatuskakaupat tarkkaan!

Erilaisia virallisia Harry Potter-pienoismalleja

Kaupasta on löytynyt mm. Tylypahkan pikajuna, Salaisuuksien kammio -setti (Dumbledore, Fawkes, Harry, taikasauva, Rohkelikon miekka ja lajitteluhattu).

Luihuisen tupabanneri

Seinälle ripustettava iso ja myrkynvihreä banneri, otsikko kertoo kaiken. 

Puhuva Harry-nukke

Yli 30 cm korkea, seisova Harry Potter, joka puhuu (sössöttäen) englantia, kun raajoja liikuttelee. Joka fanin unelmien täyttymys! :)

Harry Potter -vuosikalenteri

Seinäkalenteri leffoista otetuilla kuvilla, tehty ainakin vuosille 2010, 2011 ja 2012. Vuodelle 2013 pieni saksankielinen taskukalenteri.

Suklaasammakot

Myytiin kuulemamme mukaan vuosituhannen alussa ihan jopa Suomessa, ylläpito toivoo, että olisi tajunnut silloin vaatia tällaisia! Olivat oikeaa suklaata, sisältä onttoja ja hologrammikortilla varustettuja. Voih!

Harry Potter -mukit

Vuoden 2010 paikkeilla näitä löytyi Tiimarista.

Harry Potter -nuotit

Muusikon kannattaa tutustua F-musiikin nuottihyllyihin (tai tilata netistä)!

©2019 Potterfanit - suntuubi.com

© Potterfanit 2006-2011